Month: July 2024

Подобрете фокуса си с тази проста практика за iPhone, препоръчана от спортен психолог

Ерик Флауърс е старши спортен психолог в Олимпийския комитет на САЩ. Той е работил с професионални спортни отбори като Сан Франциско Джайънтс, Лос Анджелис Лейкърс, Рамс и Клипърс. Когато беше….

Използване на ИИ за шпиониране през HDMI кабели – възможна заплаха за компютърната сигурност

Атаките могат да бъдат осъществени чрез множество методи, включително чрез използване на антени, поставени извън сграда, за прихващане на сигнали от HDMI кабели. Те казват, че подобно шпиониране е било….

Изкуствен интелект на Мета може да ви пренесе на плажа в Хавай, докато работите у дома.

За да разшири още повече обхвата си, Meta AI вече поддържа няколко нови езика и е достъпна в общо 22 държави. Потребителите в поддържаните региони вече могат да общуват с….

Интервю с ръководител на отдел в Intel за технологичните тенденции в следващата десетилетие

Текстът съдържа информация за новини от областта на компютърните технологии и продуктите на компанията Intel. Беше наблюдавана дискусия за планирането на нова серия чипове от страна на Intel с кодовото….

Какъв етап на развитие трябва да предприеме Twitter, за да иновира с използване на 700 броя Nvidia V100?

Благодарим ви за интереса! На първо място, изказваме благодарност към Google DeepMind, чиято работа е изключително важна за напредъка в областта на изкуствения интелект. Един от най-големите успехи на DeepMind….

Meta намалява с 63 000 акаунта в Instagram, свързани с измами за изнудване

Рано тази година компанията добави нова функция за безопасност в съобщенията в Instagram. Функцията автоматично разпознава голота и предупреждава потребителите за потенциални случаи на изнудвания. Компанията предоставя и ресурси в….