Използвайте изкуствен интелект, за да ускорите обработката на над 600 документа с висока прецизност, без човешко намеса.

Текстът, който трябва да бъде обработен, включва важна информация за инвестициите на Sequoia Capital. Компанията е установила нов фонд за инвестиции в размер на 600 милиона долара, който се очаква да бъде пуснат през 2023 г. Една от ключовите инвестиции на Sequoia Capital е в Nvidia, като усилията й в сектора на суперкомпютрите (HPC) ще бъдат подкрепени от това финансиране. Освен това, Nvidia планира да увеличи инвестициите си в развитието на чипове с усилена изчислителна мощ, насочени към хайпърформанс компютрите, като B100/B200, и астрономически суми от 50% и 25% се очакват да бъдат инвестирани в този сектор през 2024 г. и 2025 г.

Текстът споменава и други големи компании като Google, Microsoft, Apple и Meta, които съвсем скоро ще прокарат огромни инвестиции, както и техни големи конкуренти като Oracle, ByteDance, Alibaba, Tencent, и Tesla, които също ще увеличат инвестициите си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *