FiiO представя своята нова CD транспортна система за аудиофили – M11 Plus LTD

DM13 e новото усъвършенствано наушниково звено от FiiO, което поддържа висококачествен аудио сигнал и висока разделителна способност при възпроизводство на звук. Това устройство е съвместимо с различни източници на звук като смартфони, компютри и портативни плейъри.

DM13 разполага с 3,5-милиметров вход за слушалки и 4,4-милиметров балансиран вход, което го прави подходящ за широк спектър от слушалки и свързани устройства. FiiO DM13 е проектиран да поддържа и да осигури висококачествено възпроизвеждане на аудио материали.

За свързване с устройство за аудио предаване, DM13 притежава USB порт и е оборудван с висококачествен DAC чип, който поддържа възпроизвеждане на висококачествени звуци. Благодарение на вградения си USB порт, DM13 осигурява висококачествен звук и възможност за възпроизвеждане на аудио материали от различни източници като компютри, смартфони и портативни плейъри.

Този нов модел на FiiO осигурява висококачествено аудио изживяване, предназначено за аудиофили, музикални любители, професионални музиканти и всеки, който цени висококачествен звуков опит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *