Изкуствен интелект на Мета може да ви пренесе на плажа в Хавай, докато работите у дома.

За да разшири още повече обхвата си, Meta AI вече поддържа няколко нови езика и е достъпна в общо 22 държави. Потребителите в поддържаните региони вече могат да общуват с Meta AI и на френски, немски, хинди, хинди-романизиран шрифт, италиански, португалски и испански език.

Ако отговаряте на условията, ще намерите добавените функции, включени в приложенията на Facebook, Instagram, WhatsApp и Messenger. По-интересното е, че Meta AI вече може да рисува потребителите въз основа на английски текстови подсказки, след като те завършат сканирането на лицето.

Крайният резултат трябва да прилича на вас с приложен анимационен ефект, подобно на функцията Image Playground на Apple Intelligence. Освен това потребителите вече могат да изпробват най-усъвършенствания модел на Meta AI.

Новият модел Llama 405B може да отговаря на по-сложни въпроси, особено на такива, свързани с кодиране и математически проблеми. В същото време по-старият модел 70B ще остане на разположение за тези, които предпочитат по-бързи отговори.

И накрая, Meta AI ще замени съществуващата система за гласови команди на Meta Quest в САЩ и Канада през следващия месец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *