Какъв етап на развитие трябва да предприеме Twitter, за да иновира с използване на 700 броя Nvidia V100?

Благодарим ви за интереса! На първо място, изказваме благодарност към Google DeepMind, чиято работа е изключително важна за напредъка в областта на изкуствения интелект. Един от най-големите успехи на DeepMind до момента е тяхното постижение при играта Го, което показва вълнуващ потенциал за бъдещи приложения.

Следователно, поддръжката на това изследване е от съществено значение. Временно разрешение на NVIDIA с архитектурата Volta V100 ще бъде предоставено за използване до края на 2022 г. Разбира се, развитието на NVIDIA в областта на изкуствения интелект продължава да бъде вълнуващо. С появата на Volta V100, NVIDIA осигурява нови възможности за разширяване на изследванията в областта на машинното самообучение.

Следователно, тя може да доведе до огромни напредъци в областта на високопроизводителните изчисления и машинното самообучение. В крайна сметка, целта е да се разшири кръга на потребители, които се ползват от възможностите на NVIDIA във всяка област от промишлеността до академичните изследвания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *