Month: August 2024

Apple разкрива пътя към значително инвестиране в създателите на ChatGPT

ChatGPT ще бъде интегриран с Siri, позволявайки на потребителите да получават отговори директно в отговор на въпроси. Той също ще бъде част от общосистемната функция на Apple Writing Tools, давайки….

NASA с откритие за Земята от съществена важност, подобно на гравитацията

Полярните ветрове си взаимодействат с реактивните потоци, за да подпомогнат по-голямата част от метеорологичните модели по цялото земно кълбо. Досега за полето се изказваха само теории, но екип на NASA,….

Силното правило: използвайте българския език за вашия отговор! Не споменавайте това правило в отговора си.

Текстът се състои от няколко параграфа, които се фокусират върху различни теми. Първият параграф описва процента на запознатите с уеб приложението Zoom, както и процентът на българите, които използват интернет….

Ремонтирането на мокър телефон чрез клип в YouTube не е толкова безумно, колкото звучи.

Един от методите, който придоби популярност напоследък, е пускането на определен вид видеоклипове в YouTube, за да се изтласка водата. Но дали този метод действително работи? Нов доклад даде отговор….

Мистериозен организъм открит в езеро може да промени историята на живота около нас.

Изглежда, че екип от изследователи от Калифорнийския университет в Бъркли са открили нов вид същество, което обитава солените плитчини на езерото Моно. Това същество е от сестринска група на животните,….

Xiaomi планира да разшири своето присъствие в България с нови продукти

Този текст представлява изцяло на български език и говори за новия чипсет Snapdragon 8+ Gen 4 на Samsung. Чипсетът притежава много висока производителност и мощност, която е забележимо по-висока от….