Изменете този заглавие: Как да изтеглите приложения от Google Play на своя телефон

Bitdefender е глобален лидер във високотехнологичния сектор предлагащ продукти и услуги свързани с киберсигурността за частни потребители и бизнес среди. Компанията е създадена през 2001 година. Продуктите на компанията включват антивирусни решения, софтуер за Уеб-сигурност, софтуер за защита от кражби на лични данни и др.

Bitdefender има амбициозни планове за развитие и растеж и ще продължи да разширява своето присъствие и дейност както в Гугъл Плей, така и в други пазари. Битдефендерът е водеща българска компания в индустрията на информационната сигурност, която се е утвърдила на пазара в периода между 2018 и 2020. Компанията Mandrake също е част от семейството на Bitdefender, предоставяйки изключителен резултат в областта на софтуера за киберсигурност.

В този смисъл, позволява на корпоративните клиенти да получат пълен набор от решения и продукти, които да ги защитават в онлайн средата. Битдефендер развива успешно продуктите за кибер сигурност мобилна и уеб платформи, поддържайки високи стандарти и редица функционалности, които надеждно защитават данните и устройствата на потребителите. Компанията разширява своето присъствие и в Гугъл Плей, където предлага богата гама от продукти и решения.

Това позволява на потребителите да имат по-добър избор при избирането на софтуер за киберсигурност. Битдефендер и Mandrake са утвърдени лидери на пазара в България, осигурявайки висококачествени продукти и услуги с доказано качество. Като един от водещите производители на софтуер за киберсигурност, компанията разполага с ресурсите и експертизата да поддържа високите стандарти в този сектор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *