Телефон Huawei с тройна сгъваемост отново забелязан, по-тънък от очакваното.

Изпълнителният директор на компанията беше забелязан с това очевидно устройство по-рано този месец и изглежда, че същият ръководител отново е заснет с иновативното сгъваемо устройство. Популярният акаунт WHYLAB Weibo публикува две изображения, на които се вижда как главният изпълнителен директор на потребителската група на HUAWEI Ричард Ю изглежда използва сгъваемия телефон с три екрана.

Този път обаче получаваме поглед към неофициалното устройство, когато то е сгънато. Вижте снимките по-долу.

Тук можем да забележим и значителна издутина на задната камера. Голяма причина да следим сгъваемите телефони с двойно сгъване е, че те теоретично могат да предложат по-голям сгъваем екран от конвенционалните сгъваеми телефони.

Всъщност се смята, че устройството на Huawei ще предлага 10-инчов сгъваем екран, който е гигант спрямо 7,6-8-инчовите панели, наблюдавани при сегашните сгъваеми телефони. Така че това устройство може да бъде истински заместител на вашия таблет с голям екран.

Този дизайн обаче има няколко потенциални недостатъка. Това включва гореспоменатата дебелина, възможното наличие на две гънки на дисплея поради използването на две панти и увеличените разходи за компоненти поради по-големия екран и допълнителната панта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *