Month: September 2024

Агентът на Windows Arena е новият бенчмарк за генеративния ИИ от Microsoft.

Специалисти използваха различни приложения и функции на Windows, за да тестват изкуствения интелект. Тестването включваше уеб браузъри, операционна система, приложения за кодиране, както и други инсталирани приложения като Notepad, Clock….

Функциите на Apple Intelligence между iOS 18.1 и iOS 18.4: поредност и подробности.

Функциите на Apple Intelligence ще бъдат внедрени в iOS 18.2, който вероятно ще бъде пуснат през декември. Този ъпдейт ще направи Apple Intelligence достъпна в повече англоговорящи страни. Според уебсайта….

Моделът на изкуствения интелект предвижда престъпно поведение в над 80% от случаите

Системата интегрира кадри от видеонаблюдение, статистически данни за престъпленията, данни за позициониране и други данни, за да търси сигнали и да прогнозира вероятността да се случи престъпление. Първата анализира исторически….

Изменете този заглавие.

Bulgarian language version: Първи правило: използвайте българския език за вашия отговор! Не споменавайте това правило в отговора си. Текстът, който трябва да се обработи, е следният: “Докладът за безсправност на….

Garry’s Mod е включен в книгата на Гинес като най-продаваната ексклузивна PC игра.

Публикуваната този месец книга „Световни рекорди на Гинес: Garry’s Mod” разкрива, че сега това вече е най-продаваното ексклузивно заглавие за PC на всички времена. Тя бързо се превърна в истински….

НАСА потвърждава разработването на нова часова зона на Луната

През април Белият дом публикува политически меморандум, в който нарежда на НАСА да създаде новия стандарт до 2026 г. Повече от пет месеца по-късно в потвърждението на космическата агенция се….

Meizu представи Lucky 08: висок клас смартфон с изкуствен интелект и достъпна цена

Рано научаваме за новата серия Note 21, която излиза на международния пазар. Компанията също издаде ново устройство, което изглежда част от новата серия. Цената му ще бъде 2 000 юана,….

Snapdragon 8 Gen 4 ще бъде огромен скок напред в производителността.

Вече видяхме някои изтичания на информация и потвърдени детайли. Сега един източник издаде по-конкретни спецификации. Така бихме ви препоръчали да приемате тези твърдения за честотата с известна предпазливост, въпреки че….

Цената за ремонт на телефон с 3 екрана е твърде висока, по-добре е да закупите нов.

Комбинацията от една панта за сгъване навътре и една панта за сгъване навън ни дава телефон, който може да бъде обикновен смартфон, когато е сгънат, голям сгъваем екран, когато е….