Андроид: Външно зареждане с вграден безжичен приемник, достъпен със скорост до 7.5 W за поддръжка на Qi-съвместими устройства.

Ако имате планове да си купувате нов телефон, вероятно сте се запътили към APKMirror след като чули за Pixel 9 Pro XL, който скоро ще излезе. Тъй като не разполагаме с точна информация относно този модел, ще трябва да изчакаме официалната му публикация.

Нека да видим какви са спецификациите на този модел и какви опции за бързо зареждане ще предостави Google. Според спекулации, очакваме да видим бързо зареждане с мощност 45W USB-C при новия телефон.

Това ще го направи един от най-бързозареждащите модели на пазара. Също така очакваме да видим функция, която може да зарежда устройството с висока мощност, близо до 20W.

Тези спецификации ще бъдат по-мощни от предишните модели на Google, което е доста обещаващо. Освен бързото зареждане, очакваме също така подобрени възможности за батерията, което е от съществено значение за всеки потребител на Android.

Със сигурност онези, които използват телефона си интензивно през целия ден, биха оценили тези подобрения. В крайна сметка, предстоящият модел Pixel 9 Pro XL от Google звучи доста впечатляващо със своите иновативни възможности за зареждане и удобства за потребителите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *