Galaxy S24 FE променя играта с по-големия си екран, ставайки най-изгодния телефон от дълго време.

Не споделяме идеята, че всички хора с ограничен бюджет искат компактни телефони. Просто така се случва, че по-малките телефони обикновено са по-евтини и тези две характеристики се припокриват. По-скоро това е причината, поради която по-голяма част от купувачите на серията Galaxy S24 се насочиха към базовия модел вместо към Galaxy S24+.

Вярваме, че повечето от тези клиенти на Samsung са избрали базовия вариант не защото е по-малък, а защото е по-евтин от S24+, като при това запазва сходни качества на флагмана. А едно от добрите неща при FE телефоните е, че техните дисплеи са с размери някъде по средата между стандартните и Plus вариантите на Galaxy S. Въпреки това отново не вярваме, че по-голямата част от хората, които са си купили телефони Fan Edition, са го направили заради междинния размер на екрана. По-скоро те са избрали FE устройство главно защото е било по-евтина алтернатива на пълноценния Galaxy S. Още изтекли данни сочат, че 6.7-инчовият дисплей на Galaxy S24 FE ще има честота на опресняване до 120 Hz и максимална яркост до 1900 нита.

Ако Samsung успее да осигури и седем основни актуализации на операционната система, подобно на флагманските телефони, Galaxy S24 FE ще се превърне в наистина солиден легендарен телефон и един от най-добрите за 2024 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *