Zero е крайно решение за проблема с излишния брой снимки в телефона.

Не е задължително хората да са упорити само заради себе си. В неотдавнашно време неотдавна сме започнали да виждаме някои грешки в тенденцията на компаниите, свързани с изкуствения интелект. Това се отнася към всичко, което скоро компаниите започнаха да правят навсякъде.

Все още помните резултатите от търсенето в Google? Process Zero започва с необработените данни от сензора на фотоапарата и ви дава само един контролен елемент за регулиране, който ефективно функционира като времето на експозиция при проявяване на филма. Няма HDR, който да комбинира няколко експозиции и да ви помага да компенсирате сложното осветление на сцената.

Няма и редуциране на шума, което да изглажда нещата. Всички тези фотони, които случайно се попаднат в един пиксел над друг, ще доведат до забележим зърнест вид. Заснемането на висококачествени снимки през нощта вероятно ще бъде трудно – но за определен вид фотографи това е част от очарованието.

Ако не се справите от първия път, приложението запазва цифровия ви негатив, а включената лаборатория за изображения ви позволява да доусъвършенствате разработката преди експортиране. Съществуват и някои технически ограничения, които оказват влияние върху Process Zero. Излизането от пътя за избягване на обработката на Apple води до максимална резолюция на изображението от 12 MP.

Но като се имат предвид някои от резултатите, които виждаме тук, това не изглежда да е навредило на Halide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *