WhatsApp и Messenger ще интегрират външни чат приложения в Европа

Сега Мета сподели няколко скрийншота на функцията и какво хората ще могат да очакват от нея. Компанията казва, че потребителите на WhatsApp и Messenger в Европа скоро ще бъдат уведомени за чатовете на трети страни.

Meta казва, че е изградила прост процес на включване за потребителите, в който те могат да научат за функцията и да я включат. Ще има възможност да получавате чатовете на трети страни в основния списък с чатове в Messenger и WhatsApp и ще има опция да ги разделяте, за да избегнете объркване.

Тази настройка може да бъде променена по всяко време, ако прецените, че едното или другото ви е по-удобно. Тези богати функции включват реакции, директни отговори, индикатори за писане и разписки за четене.

Освен това Мета планира да позволи създаването на групи за чатове на трети страни през следващата година, а през 2027 г. ще добави функционалност за гласови и видеоразговори. Мета заяви, че ще продължи да работи с услуги за съобщения на трети страни, за да гарантира, че чатовете са безопасни.

Потребителите ще започнат да виждат опцията за чат с трети страни, след като „услугата за съобщения на трета страна е изградила, тествала и пуснала необходимата технология, за да направи функцията положително и сигурно потребителско преживяване“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *