Връщането на използван апарат в eMAG шоурум ви дава ваучер за 50 лв. и подпомага защитата на околната среда.

Този метод не изисква големи усилия, а само промяна в потребителските навици. В нашия днешен свят около нас има изобилие от електроуреди, които вече не ползваме активно. Изоставянето им без рециклиране може да нарани вече страдащата природа още повече.

През периода 29 януари – 29 февруари 2024 г., имаме възможност не само да рециклираме правилно ненужната техника, но и да получим ваучери, които да използваме при покупка на нови продукти. Важно е да се отбележи, че не всички електроуреди могат да бъдат върнати в шоурумите. Кампанията не включва едра бяла техника.

Шоурумите, в които можете да върнете ненужната техника и да получите ваучери, са столичните Serdika Center (ниво -1) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивският Mall Plovdiv (ниво 1). Можете незабавно да използвате ваучерите на място или по-късно, поръчвайки онлайн през мобилното приложение или сайта. Ваучерите си остават валидни до 10.03.2024 г. и се използват при покупка на нови продукти над 150 лв.

Също така е важно да се отбележи, че ваучерите важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уредите, които са били върнати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *