Huawei FreeClip – бъдещето на дизайна с отворени уши (РЕВЮ)

Open-ear дизайнът предлага удобство и практичност за онези, които не обичат вътрешни гумени тапи в ушите. Huawei FreeClip са иновативни и удобни true wireless слушалки, които стабилно се закрепят за ушите, осигурявайки комфорт при използване дори по време на активни тренировки. Теглото от едва 5.6 грама на слушалка и универсалният дизайн ги правят практични за всеки тип уши. Слушалките се предлагат в черен и лилав цвят, като тъч контролите позволяват управление на музиката и обажданията, независимо от допирната точка.

Също така разполагат с IP54 сертификат за устойчивост на пот и вода, което ги прави подходящи за тренировки. Huawei FreeClip позволяват чуване на музика и едновременно долавяне на околния звук, като не изолират потребителят от външния свят. Вградената технология на обратни звукови вълни предотвратява пропускането на звук от слушалките, като същевременно осигурява ясни разговори през микрофона. Слушалките могат да работят до 8 часа с едно зареждане и до 36 часа с кейса, който също предлага безжично зареждане.

Huawei FreeClip позволяват свързване с две устройства едновременно и имат различни опции за управление чрез мобилно приложение. Този модел предлага ново прочит на open-ear слушалки със своя дизайн и практичност, които ги правят подходящи за различни ситуации, от тренировки до ежедневието в офиса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *