Huawei FreeClip – бъдещето на отворения слушалков дизайн (рецензия)

Дизайнът Open-ear е предназначен за всички, които искат удобството и практичността на малките слушалки, но не могат да търпят гумените тапи в ушите си. Huawei FreeClip предлагат изцяло нов прочит на това какво могат да представляват true wireless слушалките в бъдеще. Те са иновативни, удобни, и важно – универсални. Слушалките се закрепят за ухото по-здраво, отколкото изглежда, като това прави тяхната употреба удобна дори по време на спортни активности.

Самите слушалки са леки (само 5.6 грама на слушалка) и пасват на двете уши, което ги прави практични за употреба. Видеолинкът показва различните цветови варианти на модела, като черния и лилавия. Съществуват стандартни тъч контроли за управление на музиката и обажданията. Слушалките имат IP54 сертификат за устойчивост при тренировки и изпотяване.

С Huawei FreeClip можете да чувате музиката ясно и същевременно да долавяте околната среда. Те не блокират шума, като предлагат възможност за остане свързани с реалния свят. Слабостта на този тип дизайн – пропускане на звук – е отслабена, а с функция за обратни звукови вълни слушалките предават минимално звук наоколо. Също така, вградената микрофонна система предлага ясни разговори без да се влияе от вятъра.

Sluchalkite предоставят и възможност за свързване с две устройства едновременно и имат дълъг живот на батерията – до 8 часа с едно пълно зареждане и до 36 часа с кейса. Кейсът може да се зареди почти напълно за около 1 час подобно и самите слушалки се зареждат за около 40 минути, използвайки кейса. Лесно се използват с мобилното приложение AI Life, в което можете да контролирате различните функции. Препоръчваме Huawei FreeClip на всички, които търсят open-ear слушалки, защото те съчетават интересен и удобен дизайн с изненадващо добър звук.

Те са перфектни за употреба в офиса или на открито, където е важно да се запази контактът с околната среда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *