Huawei FreeClip – бъдещето на open-ear дизайна (РЕВЮ)

Отвореният дизайн е подходящ за всички, които искат удобство и практичност, но не желаят гумените тапи в ушите си. Huawei FreeClip предлагат нов подход към true wireless слушалките, като са иновативни, удобни и универсални. Слушалките се закрепят по-здраво отколкото изглежда и са подходящи за интензивни тренировки. Теглото им и фактът, че всяка една от тях пасва на двете уши, ги прави практични и удобни.

Също така, те разполагат със стандартни тъч контроли, IP54 сертификат за устойчивост при потене и вятър, и възможност за свързване с две устройства едновременно. Слушалките позволяват насочено слушане и ви дават възможност да чувате както музиката, така и околната среда. Освен това, те разполагат с микрофонна система с защита от вятър и алгоритъм на многоканална дълбока невронна мрежа за безпроблемна комуникация. С издръжливост до 8 часа от едно зареждане, Huawei FreeClip предлагат дълготрайният звуков опит.

Касето им може да удължи срока им с до 36 часа. Мобилното приложение AI Life, въпреки че не е задължително, предоставя по-голям контрол над функциите на слушалките. Тези слушалки устояват на интензивна употреба и се зареждат бързо от кейса. Налично е и безжично зареждане.

Overall, Huawei FreeClip са подходящи за тези, които предпочитат open-ear слушалки поради своя комфортен и удобен дизайн, насочен звук и дълготрайна издръжливост.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *