Мощно правило: използвайте български език за вашия отговор! Не споменавайте това правило във вашия отговор. Вот текст, който трябва да бъде обработен: PSP –µ–Љ—Г–ї–∞—В–Њ—А —Й–µ –±—К–і–µ –њ—Г—Б–Й–∞—В –≤ App Store —В–∞–Ј–Є –≥–Њ–і–Є–љ–∞, –∞–Ї–Њ Apple –Њ–±–ї–µ–Ї—З–Є –µ–і–љ–Њ –≤–∞–ґ–љ–Њ –Њ–≥—А–∞–љ–Є—З–µ–љ–Є–µ

–Я здравейте, искам да попитам за приложението PPSSPP в App Store на Apple за инсталиране на игрите от PSP, който също може да изтеглите от App Store безплатно. PPSSPP може да се използва за игране на различни игри на PSP, но Apple забрани изтеглянето на приложения за избиране на ISO/ROM файлове чрез App Store, защото не са разрешени на тяхната платформа.

Предупреждението е: “Не можем да предоставим линкове, поради забрана на изтегляне на ISO/ROM pickers, PPSSPP не може да бъде намерен в App Store поради изричната забрана на Apple.” Забраната не позволява да бъдат изтеглени програми за показване на ROM файловете, които са нужни за използването на PPSSPP на iPhone.

За съжаление, това означава, че вие трябва да изтеглите и инсталирате приложението чрез друг подход, тъй като източниците отвън на App Store. Една от възможностите е да използвате JIT компилатора, която позволява на PPSSPP да бъде използвано като алтернативно решение за инсталиране на приложението.

JIT може да бъде активирано за игрите на iPhone. след тази промяна, това е последното споделено от екипа на Apple в отговор на въпроса за избора на приложението PPSSPP в App Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *