Първият филм на TCL е генерирана от изкуствен интелект любовна история.

Тъй като компанията скоро ще пусне първия си специален филм, кратък романтичен проект по TCLtv+, е обърнат вниманието към това, че проектът използва човешки сценаристи и актьори за заснемане на движението и гласови изпълнения. Въпреки че участват артисти от различни държави, производството се ползва главно с генеративен ИИ.

Сюжетът на филма разказва за млада жена, която отива сама на меден месец в Париж след като годеникът ѝ избягва с друга на деня на сватбата. Влакът я запознава с непознат, с когото двамата заедно откриват Френската столица.

TCLtv+ се надява, че привлекателното и оригинално съдържание ще привлече нови зрители и ще укрепи идентичността на марката на компанията. Въпреки че може да е рано да се съди за целия филм, трейлърът направи лошо впечатление за проекта и самия канал TCLtv+.

Напротив, мрежата Hallmark получава много критики за своите романтични филми, но производството им проявява сериозност и високо ниво на грижа, което се отразява в качеството на филмите, които предоставят на зрителите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *