SanDisk представи своята нова SD карта с капацитет от 4 TB до 2025 година.

Первата технология, която споменаваме, е разширена SD карта с капацитет SDUC от Western Digital, която е с капацитет от 128 TB. Тази карта е разработена, за да отговори на нарастващите нужди от капацитет в сферата на съхранението на данни. Следващата технология е SanDisk Extreme Pro SD карта, която има скорост на четене до 10 Mbps и се промоства като V30 карта, която осигурява запис на видео с резолюция 4K.

Тази карта предлага капацитет от 104 MB и е предназначена за професионални приложения. Издадена от Western Digital e и SD карта SanDisk Extreme Pro с капацитет от 4 TB, която е планирана да бъде пусната през 2025 година. Също така е представена и SDXC UHS-I карта с капацитет от 2 TB, както и microSDXC UHS-I карта със същия капацитет.

Следващата серия е на SanDisk, която предлага карти с различни капацитети между 128 GB и 256 GB и включва и microSD карти. Тези технологии представляват важни иновации в областта на съхранението на данни, като отговарят на нуждите на потребителите за повече капацитет и по-високи скорости на четене и запис.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *