Samsung анонсира Galaxy S22 с напредничава AI за подобрено преживяване.

Съвсем скоро очакваме големи промени от Samsung в техните смартфони. Samsung има голям брой амбициозни планове за 2022 и 2023 г. В предстоящите години, Samsung планира да разшири функциите на своята артифициална интелигентност в серията си Galaxy AI, като насочи усилията си към Samsung Galaxy S24.

През следващите години, водещата компания ще работи по подобряването на изкуствения интелект в избраните модели като Samsung Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 и на таблета Galaxy Tab S8. Очаква се Samsung да внесе значителни подобрения в способностите на своята артифициална интелигентност, представена от One UI 6.1 и Galaxy AI в презентирания при Samsung през 2022 и 2021 година.

Усилията на Samsung се фокусират върху подобряване на функциите на Galaxy S24 в следващите години. Независимо от това, компанията планира да развие и функционалността на своите артифициални интелигентни функции с добавянето на нови възможности като Circle to Search with Google, Chat Assist, Interpreter, Live Translate, Note Assist, Transcript Assist, Browsing Assist, Generative Edit, Edit Suggestion и AI-Generated Wallpaper.

Тези подобрения са насочени към серията Galaxy S24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *