Plex е водещата безплатна услуга за стрийминг с над 1100 канала.

Целта на нашия жив телевизионен поток в Plex е да предложим развлечения, които да задоволят вкусовете на всички наши потребители по света. Нашата библиотека от безплатни стрийминг развлечения в настоящия момент достига над 1100 канала, но не всички от тях са достъпни в САЩ. В момента, приложението Plex предлага 847 безплатни стрийминг канала в САЩ. То е съвместимо с различни хардуерни устройства като смартфони, таблети с iOS и Android, смарт телевизори, конзоли за игри и други смарт устройства, свързани към дисплей.

Plex се фокусира върху разнообразието и обхвата на предлаганите рекламирани канали и се стреми да осигури прозрачност в тази област. Платформата непрекъснато разширява списъка си с поддържани устройства. Много популярни телевизионни канали и съдържание вече се предлагат по различни платформи, което може да принуди потребителите да платят за отделни абонаменти за всяка платформа или да избират ограничен брой услуги. Plex предизвиква тази дилема, предлагайки огромната си библиотека съдържание от някои от най-големите производители като Fox, NBC, Scripps, Hallmark, AMC, A+E, BBC, Euronews, Lionsgate, Banijay, Fremantle и PBS.

Нещо ново е добавянето на канали като CBC News (Канада), BBC News, MLB Channel, CBS Sports HQ, Golazo Network, CBS News и 15 канала на CBS в САЩ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *