Plex е най-голямата безплатна услуга за стрийминг с над 1100 канала

Целта ни за телевизията на живо в Plex е да предложим нещо за телевизионните вкусове на всички наши потребители по света. Докато тази постоянно нарастваща библиотека от безплатни за излъчване развлечения води Plex към тази цел – да предлага всяко развлечение, което потребителят може да поиска, също така сме усърдно фокусирани върху осигуряването на несравним обхват на рекламодателите и прозрачността, която трябва да дойде с него.

Не всички от над 1100-te канала са достъпни в САЩ. В момента приложението Plex предлага 847 безплатни стрийминг канала там.

Приложението работи на повечето хардуерни устройства, включително смартфони и таблети с iOS и Android, смарт телевизори, конзоли за игри и голям брой смарт устройства, свързани към дисплей. Plex твърди, че сега разполага с най-големия световен избор от безплатни телевизионни канали, поддържани от реклами.

Без съмнение услугите за стрийминг се опитват да впечатлят абонатите. Списъкът с платформи обаче непрекъснато расте.

Освен това желаното или популярното съдържание вече е разпределено в няколко платформи. Това принуждава абонатите или да плащат висока абонаментна цена всеки месец, или да избират услуги.

Именно тук Plex блести с огромната си библиотека със съдържание от някои от най-големите производители на съдържание. Plex разполага с Fox, NBC, Scripps, Hallmark, AMC, A+E, BBC, Euronews, Lionsgate, Banijay, Fremantle и PBS.

Съобщава се, че платформата добави още CBC News (Канада), BBC News, MLB Channel, CBS Sports HQ, Golazo Network, CBS News и 15 канала на CBS в САЩ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *