Blackview Hero 10 ще бъде най-евтиният сгъваем телефон, когато се появи следващия месец

Разбира се, цените може да се различават в различните региони, но изглежда съвсем ясно, че Blackview Hero 10 наистина ще бъде по-евтин от nubia Flip, а и е сгъваем в стил флип. Така че изглежда, че най-накрая достигаме място, където сгъваемите устройства на достъпни цени са нещо повече от неосъществима мечта. Разбира се, за тази цена спецификациите няма да са на ниво флагман.

И все пак те определено не са лоши, ако можете да пренебрегнете няколко компромиса тук и там. Когато е разгънато, устройството е тънко 8,8 мм и тежи 198 г.

Основната задна камера е с разделителна способност 108 МР, а има и 8 МР ултракъсофокусна. За селфита получавате 32 MP камера.

Телефонът се захранва от SoC Helio G99 на MediaTek, който не поддържа 5G, така че сте ограничени само до 4G мрежи. Hero 10 разполага с 12 GB RAM и 256 GB място за съхранение. То обаче разполага с 45W бързо кабелно зареждане, въпреки че Blackview пази в тайна капацитета на батерията, което изглежда като някакво предзнаменование – предполагаме, че не става дума за много голяма клетка.

За малко повече пари nubia Flip повишава честотата на опресняване до 120 Hz, използва по-способния SoC Snapdragon 7 Gen 1, който поддържа и 5G, но има основна камера с по-ниска резолюция и наполовина по-малко RAM и памет. В интерес на истината nubia Flip също работи с Android 13, така че това не е решаващ фактор между тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *