Гълакси AI: Разкриване на скритите възможности

Миналият месец разгледахме как и колко добре работят някои от най-нашумелите нови Galaxy AI функции, които Samsung представи редом със своята Galaxy S24 серия. За целта ще използваме, за да докажем, че той е не по-малко способен от Ultra модела, когато става дума за Galaxy AI, а за някои дори идва със супер предимството компактност. Да кажем, че нямате време да прочетете цялата предходна статия за възможностите на Galaxy AI.

Ако я отворите през браузъра на Samsung, най-отдолу в центъра ще видите иконка с няколко звезди. Когато я натиснете, ще получите две опции – едната е да преведете съдържанието, което е полезно, ако сте в чуждестранен сайт. Втората е още по-впечатляваща, защото с нея може да обобщите цялата информация и, както ще видите, изкуственият интелект се справя изключително добре с тази задача.

Въпреки че става дума за материал на български език, извадените параграфи наистина представляват отражение на най-важното и нямат граматически пропуски. Автоматичното форматиране на бележки в Notes приложението, беше добре документирано, но има една друга опция, която не видях да се споменава на много места, а честно казано я намирам за не по-малко полезна. Става дума за генерирането с изкуствен интелект на обложки за бележките.

Лично аз, имам стотици бележки на телефона си, които само се увеличават с времето и понякога наистина е трудно да намеря някоя стара, на която съм си записал важна информация (парола за Wi-Fi например). Свързването на всяка бележка с определен облик, би могло да помогне за по-лесното и откриване впоследствие. Това трябва да е една от най-креативните опции изобщо, които съм виждал, когато става дума за персонализиране.

Изкуственият интелект в този случай създава уникален тапет, спрямо ключови думи, които сте му задали, като може да избирате от няколко категории за всяка. Всеки, закупил модел от новата Galaxy S24 серия до 30 юни 2024 г., ще получи безплатно MS One-Drive 100 GB в продължение на 6 месеца. И не на последно място, всички, които вече притежават своя модел от серията Galaxy S24, могат да се възползват от 3 месеца безплатно ползване на YouTube Premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *