Скритите възможности на Galaxy AI – Превключване на висока интелигентност и автоматизация.

През миналият месец разгледахме новите Galaxy AI функции, представени от Samsung редом със серията Galaxy S24. Ще използваме *, за да докажем, че той е не по-малко способен от Ultra модела, когато става дума за Galaxy AI, а за някои дори идва със супер предимството компактност. Ако нямате време да прочетете цялата предходна статия за възможностите на Galaxy AI, при отваряне през браузъра на Samsung, ще видите иконка с няколко звезди. Натискането й предлага две опции – превеждане на съдържанието при посещение на чуждестранен сайт и технологично възможна обобщение на цялата информация от изкуствения интелект.

Автоматичното форматиране на бележки в Notes приложението е добре документирано, но има и друга опция, свързана с генерирането с изкуствен интелект на обложки за бележките. Тази опция може да помогне за по-лесното откриване на бележки впоследствие. Изкуственият интелект създава уникален тапет спрямо ключови думи, които се могат избирате от няколко категории за всяка. Процесът е интуитивен и създава впечатляващи творения.

Всеки, закупил модел от новата Galaxy S24 серия до 30 юни 2024 г., ще получи безплатно MS One-Drive 100 GB в продължение на 6 месеца, а всички, които вече притежават свой модел от серията Galaxy S24, могат да се възползват от 3 месеца безплатно ползване на YouTube Premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *