Скритите възможности на Galaxy AI – Революционният потенциал на изкуствен интелект

Миналият месец прегледахме новите Galaxy AI функции, представени от Samsung за Galaxy S24 серията. За целта използвахме, за да докажем, че моделът не е по-малко способен от Ultra модела, когато става дума за Galaxy AI, и дори идва с предимството на компактността. Не сте прочели цялата предходна статия за възможностите на Galaxy AI? Ако я отворите през браузъра на Samsung, ще видите иконка с няколко звезди.

Когато я натиснете, ще получите две опции – едната е да преведете съдържанието, което е полезно, ако сте на чуждестранен сайт. Втората опция ви позволява да обобщите цялата информация изключително добре. Изкуственият интелект се справя отлично с тази задача, дори когато е на български език. Бележито форматирането на бележките в Notes приложението беше добре документирано, но има и друга полезна опция, която не е спомената на много места.

Става въпрос за генерирането с изкуствен интелект на обложки за бележките. Това предоставя уникален тапет, в зависимост от ключовите думи, които сте задали, като можете да избирате от няколко категории за всяка. Процесът е интуитивен и създава впечатляващи творения. Всеки, закупил модел от новата Galaxy S24 серия до 30 юни 2024 г., ще получи безплатно MS OneDrive 100 GB в продължение на 6 месеца.

Всички, които вече притежават своя модел от серията Galaxy S24, могат да се възползват от 3 месеца безплатно ползване на YouTube Premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *