Apple представя нови модели на 11-инчов и съвсем новият 13-инчов iPad Air с M2 чип.

Новият iPad Air е на разположение в два размера за първи път – 11-инчовият и 13-инчовият модел. Те осигуряват портативност и разширен работен пространство за потребителите. И двата модела предлагат висока производителност и подобрени възможности, което ги прави по-мощни и гъвкави от всякога.

Новият iPad Air разполага с по-бързи процесори и Neural Engine в M2, което подобрява производителността и го прави изключително мощно устройство за изкуствен интелект. С новата разположена хоризонтално камера, ултрашироката 12MP камера е идеална за видеоразговори. С преносим дизайн, дълготраен живот на батерията, впечатляващ Liquid Retina дисплей и поддръжка на Apple Pencil Pro, Apple Pencil (USB-C) и Magic Keyboard, iPad Air дава възможност на потребителите да бъдат по-продуктивни и креативни.

Новият iPad Air предлага сини и лилави покрития, както и звездно и космическо сиво. Цената на модела започва от 599 долара за 11-инчовия и 799 долара за 13-инчовия. Apple Pencil Pro поддържа нов жест за стискане и функцията Find My.

Клавиатурата Magic Keyboard е изработена от алуминий и предлага по-премиум усещане за потребителите. Новата клавиатура се доставя следващата седмица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *