Часовникът HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition ви позволява да бъдете космически пътешественик.

HUAWEI представи флагманския часовник WATCH 4 Pro преди повече от година. Той предлага иновативни функции за следене на здравето и премиум дизайн.

Тези характеристики правят часовника подходящ както за фитнес, така и за официални събития. Space Edition на HUAWEI WATCH 4 Pro осигурява подобни функционалности, но с използване на по-интригуващи материали и мотиви при дизайна.

Вдъхновена от космическа технология, часовникът издига до нивото на аксесоар, подходящ за капитан на космическа совалка. Използваните материали включват DLC титан от аерокосмически клас и карбон-подобно на диамант покритие, което придава изключителна здравина и устойчивост на износване.

Смарт часовникът е с големина от 49 мм и е оборудван с 1.5-инчов AMOLED дисплей, покрит със сапфирено стъкло, което е устойчиво на надрасквания и счупване. Часовникът може да се използва при гмуркане до 30 метра дълбочина.

Освен дизайна, функционалностите на HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition включват изготвяне на отчет за здравето и проследяване на спортни активности. Също така, часовникът може да функционира с eSIM и да провежда разговори без наличието на смартфон в близост.

Батерията на часовника може да издържи до 4-5 дни при интензивна употреба и до 12-21 дни в Ultra-long Battery Life режим. И последно, но не по-малко важно, часовникът е съвместим не само с Android устройства, но и с iPhone модели, използващи iOS 13.0 и по-нови версии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *