Нов слух: iPhone 16 Pro ще има дисплей 20% по-ярък

Известие от Китай, предоставено от профила на Weibo Instant Digital, твърди, че iPhone 16 Pro ще разполага с по-ярък дисплей от текущите модели. Според китайския източник, iPhone 16 Pro ще притежава типична SDR яркост от 1200 нита, което представлява 20% увеличение спрямо сегашните флагмани. За сравнение, iPhone 15 Pro имат типична максимална яркост от 1000 нита за SDR съдържание, като могат да постигнат максимална яркост от 2000 нита при външни условия.

Apple предоставя отделни числа за границите на HDR и не-HDR яркостта, което помага на потребителите да разберат как устройството ще се представи при показване на HDR съдържание. Това съобщение допълва поредицата от слухове за серията iPhone 16, която се очаква да бъде пусната през втората половина на годината. Има множество намеки, че моделите iPhone 16 Pro може да представят най-големите размери на дисплея досега, както и че някои модели от серията iPhone 16 може да разполагат с по-големи батерии.

Защото флагманските модели, Apple се очаква да представи два варианта на титаниев цвят и нова технология на покритие, което намалява отблясъците в лещите на камерата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *