HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition

Преди повече от година HUAWEI представи флагманския часовник WATCH 4 Pro. Той предлага иновативни функции за следене на здравето и премиум дизайн, което са две много хубави качества поотделно, но накуп те карат да си зададеш въпроса: „Това смарт часовник за фитнеса ли е или за официална вечеря?“. HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition предлага същите функционалности, но тук използваните материали и мотиви при дизайна са още по-интригуващи и го издигат до нивото на аксесоар, подходящ за капитан на космическа совалка. Смарт часовникът включва концепцията LAVAL в своя циферблат, материали, безел и дизайн на короната, вдъхновена от дюзата на Де Лавал – ключова технология за изследване на Космоса.

Корпусът на часовника съдържа DLC титан от аерокосмически клас, лек, но изключително здрав метал. HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition използва нанокристален керамичен материал около дисплея. Получаването му е процес от над 24 стъпки, включително 7 дни на разглобяване и синтероване, прецизно CNC инженерство, резба на вътрешна структура, полиране и смилане. Корпусът от 49 мм го прави особено голям и може би не всеки ще хареса как му седи, ако имате по-малка китка.

След титановата основа Huawei добавя карбон – подобно на диамант покритие, в корпуса и каишката. Този материал е използван в класическите часовници от висок клас в миналото. Часовникът разполага с два бутона – един стандартен и един, който изпълнява ролята и на въртяща се корона. Дисплеят е 1.5-инчов AMOLED панел с резолюция 466х466 пиксела.

Сапфиреното стъкло, което го покрива, е по-устойчиво на надрасквания и счупване спрямо стандартните. HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition може да изготвя мини отчет за здравето с до 6 ключови индикатора, като сърдечен ритъм, ниво на стрес и проверка на респираторните пътища благодарение на Health Glance 2.0. Може да бъдат проследявани и над 100 вида спортни активности. Смарт часовникът може да бъде използван с eSIM, за провеждане на разговори и достъпване на онлайн функции, без да се налага смартфонът ви да е наблизо.

Батерията му може да издържи до 4-5 дни при редовна употреба и до 12-21 дни в Ultra-long Battery Life режим. HUAWEI WATCH 4 Pro може да бъде използван с iPhone модели, използващи iOS 13.0 и по-нови версии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *