Western Digital Utrastar DC SN655 – съвременен корпоративен SSD без недостатъци

Всяка система за съхранение на данни е комплексна и включва различни градивни блокове. Носителите на данни играят ключова роля във всяка система, като съдържат информацията. Различните технологии, като твърди дискове, SSD със SATA и PCIe интерфейс, както и новите флаш-базирани формати като E1 и E3, предлагат разнообразни възможности.

При избора на носители за съхранение на данни, клиентите търсят съвместимост, надеждност и производителност. Комбинацията от тези фактори определя общата цена на притежание на актива (TCO). Производители като Western Digital, които имат дългогодишен опит в индустрията, предлагат надеждни продукти.

NVMe SSD са най-актуалните носители в центровете за данни, особено за приложения с ниска латентност и обработка на данни в реално време. Western Digital предлага модел Ultrastar DC HC655, който е подходящ за облачни приложения, ориентирани към четене на данни, с изключителна надеждност и оптимална цена на терабайт. Ultrastar DC HC655 разполага с различни капацитети и модели, които предлагат нива на сигурност като SE, ISE и TCG Ruby.

С интерфейс PCIe Gen4 и NVMe 1.4b, моделът достига висока производителност при четене и запис, като същевременно предлага издръжливост и сигурност на данните. Моделът Ultrastar DC HC655 е подходящ за различни корпоративни приложения като облачни инфраструктури, софтуерно дефинирани системи за съхранение на данни, анализ на големи обеми от данни, приложения за изкуствен интелект и машинно самообучение, както и съхранение на обектни данни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *