Започват продажбите на новата серия HUAWEI Pura 70.

Наследник на култовата серия P от фотографски флагмани на марката, новата серия Pura акцентира върху съвременната тенденция да държим в ръцете си устройство, което е едновременно моден аксесоар, израз на нашия стил и устрем към ново начало, чистота в линиите и функционалността и същевременно даващо ни безпрецедентна мощност в създаването на визуално съдържание. Изчистените линии на корпуса са допълнение от уникален дизайнерски акцент – системата от камери е поставена в триъгълен блок, подчертаващ внушението за баланс и движение, носено от тази геометрична фигура. Моделите не само демонстрират безапелационно движение напред в развитието на мобилните технологии, но и съвсем конкретно адресират движението в процеса на снимане.

На българския пазар Huawei Pura 70 и Pura 70 Pro се предлагат в класическите чисти черен и бял цвят, като Huawei Pura 70 ще зарадва любителите на изцяло плоските дисплеи, а Pura 70 Pro – на дискретните ергономично заоблени ъгли и ръбове. Huawei Pura 70 Ultra e истински моден стейтмънт. Освен бледо пастелно зеления цвят у нас вече се предлага и вариантът в класическо черно.

Безпрецедентно високият рейтинг в DxOMark на Huawei Pura 70 Ultra се дължи на редица революционни решения и технологии, сред които се откроява големият едноинчов сензор и физическата бленда F1.6. Изскачащата и прибираща се камера и уникалният голям сензор дават много предимства при регистрирането на голямо количество светлина, съответно висококачествени снимки от много близо и много далеч, при всякакви светлинни условия и с отлична, подобрена стабилизация. Другите два модела, HUAWEI Pura 70 и Pura 70 Pro, също са оборудвани с ново поколение система за заснемане Ultra Lighting.

Основната камера и в двата смартфона има 1/1.3-инчов размер на сензора и най-голямата физическа бленда в индустрията от F1.4, което позволява по-добър прием на светлина. Серията HUAWEI Pura 70 надгражда функцията за портретна фотография с интелигентна обработка на светлината, сянката, размиването и тоновете на кожата. Тя се отличава още със следващо поколение Kunlun Glass дисплей, с повишена устойчивост на изпускане и при трите модела, а при Huawei Pura 70 Ultra и с Crystal Armor технология за защита от надраскване.

Серията HUAWEI Pura 70 поддържа и адаптивна честота на опресняване 1-120Hz LTPO, регулираща се според нуждите на потребителя за кристално и гладко визуално изживяване. В статично състояние той поддържа дисплей с ниска мощност EOD 1Hz на цял екран и намалява консумацията на енергия, когато екранът е включен. Серията HUAWEI Pura 70 постига перфектен баланс между живота на батерията в режим на готовност, бързата скорост на зареждане и общата дебелина на устройствата.

HUAWEI Pura 70 притежава 4900mAh батерия и поддържа 66W жичен HUAWEI SuperCharge и 50W безжичен HUAWEI SuperCharge. HUAWEI Pura 70 Pro побира в тънкия си корпус батерия с капацитет от 5050 mAh и поддържа 100 W жичен HUAWEI SuperCharge, който е допълнително подсилен по скорост от режима HUAWEI SuperCharge Turbo. HUAWEI Pura 70 Ultra притежава дебелина от само 8.4 мм и още по-високия капацитет на батерията от 5200 mAh.

В комбинация със 100 W жичен HUAWEI SuperCharge и 80 W безжичен HUAWEI SuperCharge потребителите могат да се насладят на истински комфорт по отношение на зареждането. Трите смартфона от серията HUAWEI Pura 70 идват с новия EMUI 14.2. Комбинирането на продуктовите възможности на серията HUAWEI Pura 70 – уникални изображения, естетичен дизайн и оригинален стил – с изчистения и лесен за използване EMUI 14.2 дава уникално потребителско изживяване, изпълнено с повече забавление и сигурност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *