HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition

HUAWEI представи новия си флагмански часовник WATCH 4 Pro преди повече от година. Часовникът предлага иновативни функции за проследяване на здравето и премиум дизайн.

За неговият външен вид се казва, че изглежда като аксесоар за капитани на космически совалки. WATCH 4 Pro Space Edition използва концепцията LAVAL в своя циферблат, като съчетава материали и мотиви, вдъхновени от дюзата на Де Лавал – ключов компонент за изследване на Космоса.

Часовникът е изработен от DLC титан от аерокосмически клас и включва карбоново покритие за устойчивост срещу износване. Dисплеят е 1.5-инчов AMOLED панел със сапфирено стъкло, което гарантира устойчивост на надрасквания и счупвания.

WATCH 4 Pro може да изготвя разнообразни отчети за здравето и проследява над 100 вида спортни активности. Часовникът може да бъде използван с eSIM и предлага възможност за провеждане на разговори и достъп до онлайн функции без наличието на смартфон близо до него.

WATCH 4 Pro може да бъде използван с Android и iPhone устройства, като предлага множество циферблати на космическа тематика и различни режими на батерията, които варират времето на използване до максимум 21 дни. Новият WATCH 4 Pro Space Edition представлява свежо попълнение към серията.

Обвързването с Космоса придава на продукта по-голяма атрактивност и показва внимание към детайлите и изработката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *