Неочакван ъпдейт на Windows 11 предлага много полезни функции и опции.

Новите функции в актуализация KB5037853 за Windows 11 включват подобрения в управлението на акаунти, актуализации на споделянето и опции за персонализиране. Windows 11 вече предлага страница с наименование „Добавяне на свързани устройства“ в настройките в раздел „Акаунти“. Там можете да видите и управлявате всички компютри и конзоли Xbox, свързани със системата.

Опцията е налична само за изданията Home и Pro, когато сте влезли в Windows с акаунта си в Microsoft. В менюто Start също така можете да въведете имейл адрес, за да възстановите акаунта си. Също така вече можете да запазвате настройките за звука и да ги прехвърляте на друго устройство.

Тази функционалност се намира в раздел „Архивиране на Windows“ в настройките в менюто „Акаунти“. С новата актуализация е възможно да влезете в профила си в Microsoft в приложението Windows Backup и да изпращате имейли до себе си чрез прозореца за споделяне на Windows. Също така можете да създавате QR кодове за URL адреси на уебсайтове и файлове в облака директно от прозореца за споделяне на Windows.

Актуализацията също така опростява работата чрез гласово въвеждане в приложенията и в интернет. Накрая, актуализацията KB5037853 за Windows 11 отстранява няколко грешки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *