След Tesla велосипедът е следващото най-продавано електрическо превозно средство в САЩ.

Независимо дали става въпрос за каране в градски условия или за отдих в природата, този електрически велосипед предлага удоволствие и удобство на своите потребители. След години на развитие и усъвършенстване, Lectric XP 3.0 се превърна в третия най-популярен електрически велосипед в САЩ. Според компанията, той играе ключова роля в електрифицирането на повече американци през 2023 година, отколкото големите автомобилни производители взети заедно. Със своите впечатляващи функции и достъпна цена от само 999 долара, Lectric XP 3.0 е освоил сърцата на потребителите.

Дори въпреки липсата на точни данни за продажбите, ясно е, че електрическият велосипед е запазил позицията си на третото място, изпреварвайки големите марки като Ford, Volkswagen, Hyundai, Rivian, Lucid, BMW и Porsche. В сравнение с първите две места, заети от Tesla Model Y и Model 3, които общо са продали над 600 000 единици, търговският успех на Lectric XP 3.0 е впечатляващ. Независимо от минималните начални продажби, компанията е успяла да увеличи производството си и да постигне над 400 000 продадени електрически велосипеди в периода 2019-2023 година. Сериозната конкуренция на пазара на електрически велосипеди не е намалила интереса към Lectric XP 3.0.

Със своя гъвкавост, удобство и мощен двигател, този модел се радва на голям успех сред американските потребители. Дебелите гуми и високата производителност го правят идеален избор за различни терени и каране в разнообразни условия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *