Явенджър Комик Кон 2024!

Интер Експо Център е най-големият и модерен изложбен комплекс в България. Той е място за провеждане на различни видове събития, конгреси и изложби.

В рамките на Интер Експо център се провеждат събития от различни отрасли, като например HiComm – конгрес за комуникации, специализирани изложби и други. Един от интересните събития, които се провеждат в Интер Експо център, е трибют на актьорите от филмите на Marvel, включително дегизирани изпълнения на герои като Тони Старк, Д-р Стрейндж, Тор, Спайдърмен и други.

Центърът е домакин на много популярни събития, приключението на почитатели на филми и сериали като “The Walking Dead”, “Avengers: Infinity War”, “Avengers: Endgame”, “Invincible” и “What If…?”. Интер Експо Център предлага големи и съвременни обекти за провеждане на различни видове събития.

Той също така е домакин на концерти, фестивали и други културни и развлекателни мероприятия. Центърът е лесно достъпен и предлага голям избор от удобства, предоставяйки перфектната обстановка за провеждане на събития от всякакъв характер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *