Vivacom внедрява 5.5G технологии в България за бърз интернет и мобилни услуги

Съгласно текста, новата технология 5G Advanced (Release 18) ще подобри скоростите на трансфер на данни, като предлага високи скорости на сваляне и качване. Vivacom вече предлага използването на тази технология, като наличните скорости вече достигат 5.5G. Бъдещите планове включват по-нататъшно развитие и внедряване на технологии като 6G.

Със своите възможности за различни приложения, новата технология на Vivacom може да подобри потребителското изживяване чрез подобряване на съществуващите услуги и внедряване на нови функционалности като разширената реалност и виртуална реалност. Очакваните възможности за скорости на трафика от 10 Gbps за сваляне и 1 Gbps за качване вече се предлагат и създават възможности за развитие на нови услуги и приложения като AR/VR. С тези технологични подобрения, Vivacom активно продължава да се развива в дигиталната сфера и насърчава технологичния отрасъл.

Също така, предлагането на услуги с по-нататъшно усъвършенстване ще допринесе за подобряването на взаимоотношенията с клиентите и насърчаване на технологичното развитие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *