Light представи нов минималистичен телефон с черно-бял OLED екран, без приложения

Текстът описва новият Light Phone III, който предлага минималистичен подход към мобилните телефони. Устройството включва камера, NFC чип за плащания, навигационни инструменти, музикален плейър, писане на текстови съобщения, гласови бележки, календар, таймер и аларма. Също така разполага с аналогово колелце за навигация и настройки.

Light Phone III е съвременният iPhone, но по-къс от него и проектиран така, че улеснява писането на текстове, когато се държи вертикално. Устройството осигурява частен достъп до навигационната информация и защита на потребителските данни от Google. Въпреки че фотоапаратът идва в малък размер, той предлага достатъчно функционалност за основни снимки.

Light Phone III има идентификатор за пръстови отпечатъци, вградени високоговорители и сменяема батерия. Като минус се посочва високата цена на устройството в сравнение с функционалността му, но предлага се специална оферта за ранните потребители. Телефонът се предлага за 400 долара за ограничен период от време, за да се финансира масовото производство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *