Samsung произвежда обувки: сигурно ще ги искате, но може да е трудно да ги намерите

Тази нова обувка, наречена “маратонката на бъдещето”, не само предлага комфортно ходене, но също така включва сензори за движение в подметките. Това позволява на всяка обувка да проследява своето движение и позиция спрямо другите.

Въпреки че конкретните функции и приложения все още не са разкрити, Samsung споменава лунната походка и възможността да се провеждат разговори или да се възпроизвежда музика. В промоционалния видеоклип Роел Ван Хоф удря обувките си два пъти, за да се обади на майка си.

За да си спечелите чифт от тези обувки, трябва да сте член на Samsung Members в Нидерландия. Ако отговаряте на това изискване, може да се записвате за участие в конкурса до 9 юли 2026 г. Победителите ще бъдат обявени на 15 юли 2024 г.

Неотдавна Apple показа интересни функции за своите AirPods, като позволява на потребителите да управляват тяхното устройство с жестове, като потвърдяват или отказват с въртене на главата.

Освен това Apple Vision Pro използва физически жестове с ръка за управление на потребителския интерфейс. Също така, смарт часовниците и други аксесоари могат да използват различни методи за управление като жестове, сензорни бутони и гласови команди, които могат да управляват смартфони и други интелигентни устройства в дома.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *