Хуавей FreeBuds 6i влизат на българския пазар с подобрено активно шумопотискане и стилен дизайн.

HUAWEI FreeBuds 6i се представят в три цвята – бяло, лилаво и черно, като са вдъхновени от нюансите на небето. Те предлагат модерен стил и високо качество, предавайки кристално чист звук с помощта на Intelligent Dynamic ANC 3.0.

Системата за шумопотискане работи в реално време и е обучена за 34 различни сценария, осигурявайки оптимално потискане на шума от заобикалящата среда. Шумопотискането се подобрява чрез пасивни и активни методи, като се въвеждат подобрени тапи за уши, нови микрофони и по-висока изчислителна мощност.

Технологията Intelligent Dynamic ANC 3.0 гарантира по-голяма прецизност и уникални подобрения в изолацията на звука при различни акустични настройки. Слушалките са също така оборудвани с 11-милиметров четиримагнитен динамичен драйвер, който подобрява шумопотискането чрез генериране на обратни звукови вълни.

Те осигуряват до 100% подобрение на шумопотискането и шумопотискане при пълна честота от 27 dB. HUAWEI FreeBuds 6i са подходящи за използване в различни среди като кафенета, офиси, самолети и метрото, като предлагат ултраширок честотен диапазон за шумопотискане.

Също така, те предоставят по-мощен бас, подкрепен от LDAC HD аудио кодек и Hi-Res аудио сертификат. Слушалките имат продължителен живот на батерията от до 35 часа общо възпроизвеждане с кейса за зареждане и 8 часа от едно зареждане на слушалките.

Зареждането е бързо и позволява до 4 часа допълнително възпроизвеждане след само 10 минути зареждане. HUAWEI FreeBuds 6i се предлагат в бяло, черно и лилаво на цена от 199 лева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *