Най-новото откритие: функция в Play Store ще изненада Android потребителите

Новата версия на Play Store включва функция, наречена App Auto Open, която автоматично отваря приложенията веднага след инсталирането им. Тази функция може да спести едно докосване и време на потребителите.

При активирането й се появява банер за пет секунди, който може да визуално уведоми потребителя. Известието също може да издаде звук или да вибрира, в зависимост от настройките на телефона.

Потребителите на Android ще имат възможност да включват или изключват тази функция, като по подразбиране тя ще бъде включена. Кодът, открит от AssembleDebug, активира потребителския интерфейс за автоматично отваряне на приложенията и включва функционалността за автоматично отваряне на приложенията по подразбиране.

Това означава, че потребителите няма да трябва да натискат бутона Open след инсталиране на приложението, за да го използват. Вместо това, то ще бъде готово за употреба веднага след инсталирането.

Въпреки че не е ясно кога и дали тази функция ще бъде достъпна за Google Play Store, това е нещо, което Google сериозно обмисля като полезно допълнение за потребителите на Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *