Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH: елегантност, изящество и мощ на процесора (рецензия)

Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH е ултратънък лаптоп, захранван от Intel Core Ultra 9 процесор. Лаптопът има компактни размери и тегло 1.2 кг. Корпусът е изработен от алуминий и е сдържан в стилния дизайн на Lenovo, без излишни стикери освен този на Intel EVO. Повърхността е приятна на допир, но лесно се замърсява.

Капакът се отваря лесно с една ръка, като устройството изглежда качествено. Лаптопът разполага със съвременни интерфейси, но липсват стандартни USB портове, HDMI и слот за карта с памет. Клавишите са големи, има скенер за пръстови отпечатъци и подсветка в няколко режима. Тъчпадът е голям, чувствителен и с вибрационен отговор.

Екранът е 13.5-инчов с яркост 500 нита и висока резолюция. Има вградена 2 MP Full-HD камера и висококачествен звук от четири високоговорителя Harman Kardon. Интересното в лаптопа е неговият Intel Core Ultra 9 185H процесор, който предоставя мощ за бърза и комфортна работа. Може да се използва за игри и енергийно ефективно поддържа батерията за дълъг период.

Охладителната система работи добре, а температурите на процесора са стабилни при работа под натоварване. Лаптопът осигурява до 20 часа живот на батерията при лека офис работа и дълги периоди на зареждане. Въпреки липсата на слот за карта с памет, Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH предоставя отлична производителност и мобилност за професионални и развлекателни нужди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *