Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH: стил, грация и процесорна мощ (РЕВЮ)

Лаптопът Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH е снабден с мощния Intel Core Ultra 9 процесор. Той се отличава с компактни размери и изработка от висококачествен алуминий корпус. Дизайнът е стилен и минималистичен. Устройството разполага със съвременен набор от интерфейси, включително Thunderbolt 4 USB портове, DisplayPort 1.4 и 3.5 мм жак за слушалки.

Липсват USB Type A, HDMI и слот за карта с памет, но технологията на новия Thunderbolt интерфейс компенсира липсата. Клавишите на лаптопа са големи и удобни, със скенер за пръстови отпечатъци. Вграденият тъчпад е голям, изключително чувствителен и с възможност за настройка на подсветката. Екранът на устройството е 13.5-инчов с IPS матрица и честота от 120 Hz.

Притежава висока яркост и реалистични цветове, с поддръжка на технологиите DisplayHDR 400 и Dolby Vision. Системата на лаптопа включва 4 високоговорителя, които осигуряват ясен и приятен звук, дело на майсторите на харман кардън. Той се отличава с впечатляваща максимална сила на звука. Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH е оборудван с Intel Core Ultra 9 185H процесор, който в съчетание с 32 GB RAM предоставя бърза и комфортна работа.

Лаптопът с лекота отговаря на изискванията на геймърите за ниски и средни детайли. Батерията на устройството издържа до 20 часа при лека офис работа, но при тежки натоварвания тя умалява значително срока на живот. Охладителната система работи ефективно и поддържа температурите на процесора в приемливи граници. В заключение, Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH предлага изключително удобство и мощност за ежедневна и професионална употреба, като е идеален избор за творчески професионалисти или геймъри, които търсят компактно и мощно устройство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *