Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH: стил, елегантност и процесорна мощ (РЕВЮ)

И така, за да разберем на какво е способен един ултратънък лаптоп, захранван от изключително мощния Intel Core Ultra 9 процесор – лаптоп с компактни размери и тегло 1.2 кг. Корпусът му е изработен от алуминий и дизайнът е стилен, минималистичен, без излишни стикери освен този на Intel EVO. Капакът се отваря лесно, като дизайнът създава впечатление за качествен продукт от средно/високия клас.

Лаптопът има съвременен набор от интерфейс, включително три Thunderbolt 4 USB порта и DisplayPort 1.4. Клавишите на клавиатурата и тъчпада са удобни, а лаптопът разполага с голям 13.5-инчов екран с яркост 500 нита и резолюция 2880×1920 пиксела. Дисплеят е прилично ярък, мек и реалистичен.

Относно процесора, Intel Core Ultra 9 185H е мобилен процесор с 16 ядра, който е част от серията Ultra 9. С него може да се браузва и играят видеоигри без значително забавяне. За батерията – лаптопът получава до 20 часа живот при лека офис работа и охладителната система работи добре.

Така че, ако сте дизайнер или фотограф, този лаптоп би ви бил от полза. В крайна сметка, Lenovo Thinkbook 13x G4 IMH е качествен лаптоп, подходящ както за професионална, така и за лична употреба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *