Lenovo ThinkBook 13x G4 IMH

Лаптопът Lenovo ThinkBook 13x G4 IMН има много качества, които правят устройството изключително атрактивно. Корпусът е компактен и лек, изработен от висококачествен алуминий. Дизайнът е изчистен, стилен и минималистичен, с приятна на допир повърхност.

Разполага със съвременен набор от интерфейси, включително Thunderbolt 4 USB портове, но липсват стандартни USB портове, HDMI и слот за карта с памет. Клавиатурата на лаптопа е удобна и с подсветка в няколко режима, което позволява комфортна работа в затъмнени помещения. Тъчпадът е голям, чувствителен и осигурява отличен отговор.

Екранът на устройството е 13.5 инча с висока резолюция и яркост, като предлага отлично представяне и реалистични цветове. Звукът, произведен от четирите високоговорителя на Harman Kardon, е ясен и приятен. Най-големият актив на лаптопа е мощният Intel Core Ultra 9 185H процесор, който работи зашеметяващо бързо.

Със своята бърза RAM памет, устройството осигурява бърза и комфортна работа, като дори може да удовлетвори изискванията на по-претенциозните геймъри. Батерията на лаптопа осигурява дълъг живот при лека офис работа, но може да издържи близо 7 часа при гледане на 4K видео с пълна яркост на екрана. Охлаждащата система работи ефективно, поддържайки оптимални температури по време на работа.

Интегрираният 2MP Full-HD камера предлага средно качество на видео. Всичко това го прави подходящ избор за офис работа, дизайнери, фотографи и други професии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *