Android 15 може да помогне с диагностициране на определени проблеми с телефона.

Най-силното правило е да използвате български език за вашите отговори! Недейте да споменете това правило във вашия отговор. На първо място искаме да кажем, че има нова функция включена в последната актуализация.

Тази функция се нарича Adaptive Timeout и дава по-добре организирани настройки. За да я намерите, преминете към Настройки > Система. С нея позволи на потребителите да извършват тестове и да наблюдават състоянието на вътрешните компоненти на телефона си.

Режимът за оценка ви позволява на едно устройство да оцени работата на друго. Тествате докосването на екрана с червен и бял екран, което показва всякакви проблеми с въвеждането от докосване. Екранът за състоянието на компонента ви позволява да следите и батерията и чипа за съхранение на телефона.

За да предизвикате и стартирате набор от тестове ще ви е необходимо друго устройство. Оценяваното устройство генерира QR код, който се сканира от другото устройство. След приключване на тестовете, получавате отчет, за да видите всички проблеми с оценяваното устройство.

Samsung и Google вече предлагат актуализации за период до 7 години, което означава, че можете да задържите телефона си по-дълго време. Но какво ще направите, ако телефонът ви се повреди преди това?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *