Купете костюма на Стив Джобс от рекламата на Macintosh от 1984 г. за 30 000 долара

По време на обявяването някои може би са обърнали внимание на костюма на Джобс, а и защо да не си го спомнят? Джобс беше известен с това, че носеше ежедневни дрехи, така че ако е облякъл костюм, значи знаете, че представянето на Macintosh е било специален повод.

Въпреки това се твърди, че очакваната крайна цена на продажбата е между 20 000 и 30 000 долара. Що се отнася до това какво ще получите за тази прилична сума, описанието по-долу предоставя всички необходими подробности.

“Тъмносин костюм на райета Brioni for Wilkes Bashford, носен от Стив Джобс на маркетингова снимка от януари 1984 г., направена от Бърнард Готфрид, която оповестява пускането на новия компютър Macintosh. Macintosh е известен с това, че е обявен за първи път на 22 януари по време на Super Bowl в станала вече емблематична реклама, режисирана от Ридли Скот, която изобразява мрачен антиутопичен свят, който след това е разрушен от символичната сила на свободата и бунта.

И ще видите защо 1984 г. няма да бъде като 1984 г.” Костюмът от 100% купро е с тънки вертикални ивици по цялата дължина, с два предни джоба, един джоб на гърдите, три вътрешни джоба, сиви копчета, кремава подплата от копринена смес, на етикета на размера е изписано “39/49”.

Заедно с чифт подходящи панталони, размер 39L. Началната цена на уебсайта е 5000 долара и досега е подадена само една оферта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *