Времето ще подхранва жаждата за човешко знание на OpenAI с 101 години журналистика

OpenAI също ще има достъп до съдържанието на Time в реално време, с очевидната цел да отговаря на потребителски запитвания за извънредни новини. В замяна на това OpenAI ще цитира Time и ще поставя връзки към изходния материал на уебсайта на изданието.

The Atlantic, Vox Media, издателят на “Уолстрийт Джърнъл” News Corp, Financial Times, издателят на списание People Dotdash Meredith и AP също са били примамени от някои банкови депозити с името на OpenAI. От Time твърдят, че споразумението се основава на техния “ангажимент за разширяване на глобалния достъп до точна и надеждна информация”.

Time също така “ще предостави важна обратна връзка и ще сподели практически приложения за усъвършенстване и подобряване на журналистиката в ChatGPT и други продукти на OpenAI и ще оформи бъдещето на новинарските преживявания”. The New York Times, Chicago Tribune, New York Daily News и други съдиха компанията и нейния партньор Microsoft за нарушаване на авторските права, твърдейки, че е обучавала чатботове с изкуствен интелект върху произведения на тези издания без разрешение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *