Qualcomm е новият спонсор на Манчестър Юнайтед, логото на Snapdragon украси екипите на отбора

Брандът на фланелката е изложен, и това указва, че фирмата от Сан Диего е инвестирала значително количество пари, за да постигне тази видимост. След множество неуспешни опити, Qualcomm най-сетне разполага с продукт, който е конкурентен на платформата Windows for ARM.

Този факт може да е поради което домакинският екип на Манчестър Юнайтед ще носи видимо брандирана фланелка с Snapdragon, след като главният изпълнителен директор на клуба заяви, че новото партньорство е много вълнуващо предизвикателство преди началото на сезона. Макар фланелката да е най-очевидният символ на сътрудничеството, очакват се иновативни изживявания за феновете по целия свят с помощта на процесорите на Snapdragon, за да се засили тяхната ангажираност с клуба.

Спонсорската сума за това споразумение е по-висока от текущата, която се плаща от настоящия спонсор на екипировката – германската софтуерна компания TeamViewer SE. Споразумението между клуба и Qualcomm ще продължи за три години, с опция за удължаване с още две години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *